Представлений Range Rover SV Limited Edition: всього буде випущено лише чотири екземпляри (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Представлений Range Rover SV Limited Edition: всього буде випущено лише чотири екземпляри (фото)

Компанія Land Rover представила новий лімітований позашляховик Range Rover SV Limited Edition, який буде випущений в Японії в обмеженій кількості всього чотири екземпляри.

Range Rover SV Limited Edition побудований на основі стандартної версії Range Rover, але з ексклюзивними деталями. Автомобіль виділяється світло-сірим забарвленням з чорним дахом, хромованими радіаторними грати та L-подібними денними ходовими вогнями. Він також обладнаний 23-дюймовими дисками.

Всередині автомобіль має 13,1-дюймовий дисплей і задній розважальний екран, обидва з яких працюють на базі інформаційно-розважальної системи InControl OS 2.0. Інтер’єр виконаний у біло-сірій кольоровій гамі з світлим керамічним важелем перемикання передач.

Габарити автомобіля складають 5052 x 2047 x 1870 мм, а колісна база — 2997 мм. Range Rover SV Limited Edition оснащений 4,4-літровим двигуном з подвійним турбонаддувом, що розвиває потужність 452 кВт і максимальний момент у 750 Нм. Двигун працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Ціна лімітованої моделі становитиме близько 330 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!