Новий Mitsubishi Pajero може вийти на ринок раніше, ніж прогнозували експерти

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Mitsubishi Pajero може вийти на ринок раніше, ніж прогнозували експерти

Mitsubishi поки що не підтвердила, що працює над новим поколінням позашляховика Pajero, але закордонні джерела продовжують розкривати нові деталі про цей проект.

Нещодавно кілька джерел повідомили, що дебют очікуваної моделі відбудеться раніше, ніж передбачалося. Раніше планувалося, що новий Pajero з’явиться на ринку в 2027 році, але тепер інсайдери стверджують, що його реліз відбудеться наприкінці 2026 року.

Реклама

Очікується, що новий Pajero зазнає значних змін як у дизайні, так і в технічних характеристиках. Позашляховик може відмовитися від традиційного шасі зі сходовою рамою на користь платформи CMF-C/D альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Цю платформу вже використовують такі моделі, як Nissan Qashqai, Nissan Pathfinder, Mitsubishi Outlander і Renault Koleos.

Разом із новою платформою Pajero може отримати і знайомий силовий агрегат з цих моделей. Йдеться про гібридну установку, засновану на 2,4-літровому бензиновому двигуні, потужність якого планується підвищити з 183 до 387 кінських сил.

Найближчим часом можуть з’явитися нові подробиці про цю модель. Очевидно, що Mitsubishi не зможе тримати в таємниці відродження такої знакової для компанії моделі, оскільки з появою прототипів розпочнуться перші дорожні тести.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!