Компанія Volkswagen запустила електричний ID.3 GTX Performance на ринок Європи

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Volkswagen запустила електричний ID.3 GTX Performance на ринок Європи

Volkswagen розширив свою лінійку електромобілів, представивши нову модель ID.3 під назвою GTX Performance. Цей автомобіль розвиває потужність 240 кВт (326 к.с.) і вже доступний для замовлення за ціною 52 295 євро, доповнюючи попередню модель ID.3 GTX потужністю 210 кВт (285 к.с.).

Обидві версії GTX мають задньопривідну конфігурацію, що забезпечує оптимальний баланс і динаміку водіння. Центрально розташована батарея на 79 кВт·год сприяє зниженню центру важкості та покращенню керованості. За словами Кая Грюнітца, голови технічного розвитку Volkswagen, модель ID.3 GTX Performance можна вважати електричним еквівалентом спортивного Golf GTI Clubsport.

Новинка оснащена покращеним блоком Performance-Antrieb, завдяки якому потужність зросла до 240 кВт. Електродвигун видає максимальний крутний момент 545 Нм, що дозволяє розганятися до 100 км/год за 5,7 секунди, а максимальна швидкість обмежена на рівні 200 км/год.

Реклама

Автомобіль обладнаний літій-іонною батареєю на 79 кВт·год, яка підтримує швидке заряджання до 185 кВт. Зарядка з 10 до 80% займає лише 26 хвилин, а запас ходу за стандартом WLTP становить 601 кілометр. ID.3 GTX Performance також оснащений адаптивною підвіскою Sport-DCC, що забезпечує високу керованість і стійкість автомобіля на дорозі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!