Що очікувати від оновленого Kia Sportage у 2024 році

Час читання: 2 хв.
0
Що очікувати від оновленого Kia Sportage у 2024 році

Довгоочікуване оновлення п’ятого покоління Kia Sportage вже на горизонті, і його офіційна презентація очікується найближчим часом. Спочатку представлена ​​в 2021 році, теперішня версія Sportage повинна отримати значні оновлення, що включають як естетичні, так і технічні вдосконалення.

Незалежні дизайнери порталу “Motor1” опублікували рендери, засновані на шпигунських знімках прототипів, зроблених на початку цього року, і дали уявлення про можливі зміни. Найбільш помітні зміни в екстер’єрі Sportage стосуватимуться передньої частини автомобіля. Оновлена ​​модель запозичить риси стилю у своїх родичів – кросоверів Sorento та EV9, а також седана K4. Одна з відмінних рис – заміна нинішніх фар на більш складну графіку освітлення, органічно вписану в оновлену решітку радіатора “Тигровий ніс”.

Реклама

Незважаючи на ці зміни, новий Sportage збереже свої колишні розміри: 4,52 метра завдовжки, 1,87 метра завширшки та 1,65 метра заввишки. Поряд зі змінами в екстер’єрі, модель отримає нові кольори кузова та сучасний дизайн колісних дисків, що забезпечить свіжий і сучасний вигляд.

Під капотом оновлений Sportage, як очікується, успадкує більшість силових агрегатів Hyundai Tucson. Серед них 160-сильна гібридна силова установка і повна гібридна силова установка потужністю 215 кінських сил. Крім того, буде доступний 1,6-літровий дизельний двигун потужністю 136 кінських сил, що функціонує у тандемі зі стартер-генератором.

Презентація оновленої версії Kia Sportage запланована на кінець цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!