Оновлений Renault Austral на шпигунських знімках

Час читання: 2 хв.
0
Оновлений Renault Austral на шпигунських знімках

Рестайлінг Renault Austral вперше з’явився на публіці під час дорожніх тестів. Іспанське видання Motor1.es опублікувало перші шпигунські фотографії оновленого кросовера. Модель, яка вийшла на європейський ринок у 2022 році, замінивши Kadjar, готується до середньоциклового оновлення. Прем’єра оновленого Austral запланована на початок 2025 року, а старт продажів очікується влітку наступного року. На знімках видно, що кросовер прихований під камуфляжем, що свідчить про заплановані зміни в екстер’єрі. Очікується також доопрацювання силових установок для відповідності новим екологічним стандартам Євро-7.

Renault Austral базується на платформі CMF-CD3, спільній з Nissan Qashqai, і позиціонується в одному класі з Volkswagen Tiguan. Модель доступна з переднім і повним приводом і має електрифіковані силові установки. Європейським покупцям пропонують двигун “турботрійка” 1.2 з 48-вольтовим стартер-генератором Mild Hybrid Advanced (130 к.с.) або “турбочетвірку” 1.3 з 12-вольтовим стартер-генератором Mild Hybrid (140/160 к.с.). Також є повноцінний гібрид E-Tech з 1,2-літровим ДВЗ, електромотором і батареєю ємністю 1,7 кВт·год, що забезпечує загальну потужність 200 к.с. Які з цих версій збережуться після оновлення, поки що не відомо.

Щодо змін в екстер’єрі, можна очікувати оновлення передньої оптики кросовера, зокрема появу нових ходових вогнів у формі бумерангів і зміну малюнка решітки радіатора. Задня частина також отримає оновлення, ймовірно, лише бампер, при цьому ліхтарі залишаться колишніми.

Оновлений Austral, ймовірно, отримає розширений список обладнання. Зараз кросовер вже пропонується з багатим набором опцій, включаючи повнокероване шасі 4Control Advanced, 12,3-дюймову віртуальну панель приладів, мультимедійну систему з 12-дюймовим екраном, 9,3-дюймовий проекційний дисплей, середню подушку безпеки, систему автоматичного паркування і камери кругового огляду.

Ціни на поточний Renault Austral стартують від 35 тисяч євро, а найдорожча версія коштує 46,1 тисяч євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!