Замість Lexus LX: розкрито нові подробиці про відродженого Mitsubishi Pajero

Час читання: < 1 хв.
0
Замість Lexus LX: розкрито нові подробиці про відродженого Mitsubishi Pajero

Незважаючи на відсутність офіційного підтвердження відродження позашляховика Mitsubishi Pajero, зарубіжні інсайдери продовжують дізнаватися нові подробиці про нього. Австралійське видання CarsGuide повідомляє, що нова генерація Pajero стане конкурентом не тільки Toyota Land Cruiser 300, а й Lexus LX та Land Rover Defender.

За інформацією видання, новий Pajero відійде від свого попереднього утилітарного образу і стане розкішним вседорожником. Проєкт позиціонується як флагманський, що гарантує високоякісне оздоблення та функції преміального рівня.

Очікується, що новий Pajero буде оснащений 2,4-літровим бензиновим двигуном у поєднанні з двома електромоторами. Хоча точна потужність силової установки не уточнюється, в кросовері Outlander аналогічна комбінація видає 217 кінських сил (135 к.с. від ДВЗ та 82 к.с. від електромоторів).

Новинка отримає три ряди сидінь, систему блокування електронних диференціалів та систему динамічної векторизації крутного моменту. Завдяки підключаємому силовому агрегату, Pajero зможе пересуватися бездоріжжям у режимі 100-відсоткового електромобіля.

Очікується, що новий Mitsubishi Pajero з’явиться наприкінці 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!