Опубліковано першу фотографію електричного Ferrari

Час читання: < 1 хв.
0
Опубліковано першу фотографію електричного Ferrari

У відео презентації e-building, новітнього об’єкта для створення майбутніх Ferrari, помітили автомобіль, покритий червоною тканиною. Його форми та пропорції не відповідають поточній лінійці Maranello, що викликало припущення, що це може бути перший електричний Ferrari.

Автомобіль має довгий капот, характерний для моделей з двигунами V12, задню частину з купеподібними контурами та, ймовірно, кузов із чотирма дверима. Він більше схожий на Purosangue, але чому б тоді його приховувати під тканиною? Можливо, автовиробник хоче створити інтригу або це справді перший електричний Ferrari, прихований від публіки.

Цей автомобіль був представлений на відкритті e-building разом з іншими моделями лінійки, і не мало б сенсу приховувати його, якби це була звичайна модель. Все вказує на те, що це справді перший електричний Ferrari. Ймовірно, це буде кросовер зі значними розмірами, здатний на високу продуктивність, але не зосереджений виключно на швидкості та прискоренні.

Як стало відомо раніше, він буде коштувати близько 500 000 євро, що приблизно на 65 000 євро більше, ніж просять за 12Cilindri Spider. Автомобіль буде оснащений структурними батареями та видаватиме «автентичний» звук.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!