Новий крос-купе Hyundai виявився дорожчим за BMW X6

Час читання: 2 хв.
0
Новий крос-купе Hyundai виявився дорожчим за BMW X6

Преміальний суббренд Hyundai, відомий як Genesis, минулої осені представив купеподібну версію кросовера GV80. Лише зараз компанія оголосила ціну на цей автомобіль, і вона перевершила всі очікування.

За даними порталу CarsCoops, стартова ціна Genesis GV80 Coupe складе 79 950 доларів. Це на 21 250 доларів більше, ніж коштує звичайний GV80.

Крім того, ціна на GV80 Coupe навіть перевищує вартість кросовера BMW X6 на 5 450 доларів.

Висока ціна корейського крос-купе викликала у американських покупців невеликий шок, але Hyundai натякають, що для неї є вагомі причини. Автомобіль буде поставлятися в двох добре оснащених версіях, а також втратить варіант з базовою 2,5-літровою «турбочетвіркою», яка є у простого GV80.

Зовні купеподібний «паркетник» відрізняється від своєї класичної версії спортивним силуетом, який забезпечує йому похилий лінія з панорамним люком, більш просунутою світлодіодною оптикою та 20-дюймовими легкосплавними колісними дисками.

У салоні кросовера розташується 27-дюймовий OLED-дисплей мультимедійної системи, акустика преміум-класу Bang & Olufsen, а також буде використано оздоблення зі шкіри Наппа та матового дерева.

Під капот машини встановлять 3,5-літровий V6 з подвійним наддувом, що видає 375 кінських сил і 530 Нм. Він буде зістикований з 8-діапазонним «автоматом» та системою повного приводу з електронним диференціалом підвищеного тертя та спеціальною підвіскою.

Більш продуктивний GV80 Coupe зможе похвалитися двигуном на 409 сил і 548 Нм, посиленими гальмівними механізмами і вихлопною системою, а також обробкою з вуглеволокна.

У продаж у Північній Америці автомобіль надійде протягом цього літа.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!