У мережі опублікували перші фото електричного фургона EBRO на базі Nissan e-NV200

Час читання: < 1 хв.
0
У мережі опублікували перші фото електричного фургона EBRO на базі Nissan e-NV200

Іспанська компанія EBRO, яка була відроджена на базі колишніх заводів Nissan у Барселоні, готується до випуску своєї четвертої моделі: повністю електричного фургона середнього розміру, який базується на платформі Nissan e-NV200. Цей новий фургон обіцяє стати значним доповненням до лінійки EBRO, що вже включає гібридні позашляховики та електричні пікапи.

Навіть якщо зовні новий фургон схожий на Nissan e-NV200, його система приводу буде повністю новою, що робить його більш сучасним та ефективним. Перші зображення моделі, відомої як “EBRO Van”, вже почали з’являтися в мережі, що вказує на швидкий офіційний анонс.

З погляду дизайну, основні зміни стосуються передньої частини автомобіля, яка отримала круглі фари та незграбні бампери. Чорні грати радіатора з назвою бренду розташовані над кришкою зарядного порту. Задня частина фургону залишилася практично без змін, зберігши оригінальні ліхтарі e-NV200 . Усередині, найімовірніше, буде встановлено новий інформаційно-розважальний екран.

Електричний фургон EBRO буде призначений для міських вантажоперевезень та доставки. Поки не оголошено технічні характеристики, але очікується, що фургон значно перевершуватиме свого попередника. Якщо EBRO застосує ті ж самі інновації, що й у своєму електричному пікапі, новий фургон стане гідним конкурентом на ринку комерційних автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!