Renault Captur оновився і став доступнішим від конкурентів

Час читання: 2 хв.
0
Renault Captur оновився і став доступнішим від конкурентів

Ціни на новий компактний кросовер Renault Captur оголошені. Нова модель пропонується за стартовою ціною від 21 095 фунтів стерлінгів, що нижче порівняно з моделлю минулого року. Це робить Captur більш конкурентоспроможним у сегменті компактних SUV.

Оновлений Captur має новий передній дизайн, подібний до нещодавно оновленого Renault Clio, який використовує ту саму платформу та силову установку. У салоні встановлено 10,4-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, що працює на базі операційної системи Google.

Нова лінійка Renault Captur починається з комплектації Evolution, яка отримала 17-дюймові легкосплавні диски, семидюймовий дисплей для водія, бездротову інтеграцію смартфона та зарядку, камеру заднього виду та задні датчики паркування, автоматичні світлодіодні фари, порти USB-C для водія та переднє датчики дощу, дзеркала, що обігріваються, клімат-контроль і безключовий доступ.

Комплектація Techno додає 18-дюймові колеса, 10,25-дюймовий дисплей для водія, задні порти USB-C, підключені сервіси з навігацією на базі Google Maps, рейлінги на даху, дворівневий багажник та три режими водіння Renault Multisense. У топовій комплектації Esprit Alpine додаються 19-дюймові колеса, двокольорове фарбування, кермо і сидіння, що обігріваються, адаптивний круїз-контроль і електричне регулювання висоти передніх сидінь.

Пропонуються два варіанти двигуна, починаючи з трициліндрового турбованого TCe 100. Цей агрегат має потужність 89 к.с. і момент, що крутить, 160 Нм, розганяється до 100 км/год за 14,3 секунди і має заявлену економію палива за циклом WLTP до 5.9 літрів на 100 км. На старті продажів він доступний у комплектаціях Evolution і Techno, вартістю 21095 фунтів стерлінгів та 22795 фунтів стерлінгів відповідно.

Гібридна система Renault E-Tech працює на базі 1,6-літрового бензинового двигуна, доповненого двома електромоторами та невеликою батареєю ємністю 1.26 кВт/год. Сумарна потужність складає 143 л. і максимальний момент, що крутить, 205 Нм від основного електромотора, розгін до 100 км/год займає 10,6 секунд. Витрата палива оцінюється в 4.7 літрів на 100 км за циклом WLTP. Система E-Tech доступна у всіх комплектаціях, причому топова версія Esprit Alpine коштує 27995 фунтів стерлінгів.

Оновлений Renault Captur вже доступний для замовлення у дилерів у Великій Британії, а перші поставки очікуються в липні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!