Volkswagen Golf: гібрид, який здивує своїм запасом ходу

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen Golf: гібрид, який здивує своїм запасом ходу

Volkswagen приємно здивував автолюбителів, знову піднявши очікуваний запас ходу свого оновленого Golf eHybrid. Спочатку німецький виробник обіцяв, що оновлений гібрид зможе подолати близько 100 км на одній зарядці, що вже було значним покращенням порівняно з 60 км до рестайлінгу. Але нещодавно цю цифру було переглянуто, і вона була збільшена до 125 км.

І ось, Volkswagen підніс планку ще вище: тепер Golf eHybrid може проїхати до 142 км за тестовим циклом WLTP. Це навіть перевищує показники нових гібридних моделей Passat та Tiguan. Такий запас ходу робить Golf eHybrid одним з лідерів серед гібридів у своєму класі.

Ці показники відносяться до моделі з двигуном потужністю 204 к.с., яка поки що доступна тільки в спеціальній версії 50 Edition . Більш потужна версія Golf GTE , що має 272 к.с., зможе проїхати до 131 км завдяки батареї ємністю 19,7 кВт-год.

Volkswagen продовжує вдосконалювати свої моделі, роблячи їх привабливішими для покупців, які хочуть перейти на гібридні та електричні автомобілі. Збільшений пробіг електрикою робить новий Golf eHybrid відмінним вибором для міських поїздок та далеких подорожей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!