У США відкликають понад 22 тис. автомобілів Range Rover Sport

Час читання: < 1 хв.
0
У США відкликають понад 22 тис. автомобілів Range Rover Sport
У США відкликають понад 22 тис. автомобілів Range Rover Sport

Jaguar Land Rover North America оголосила про відкликання 22268 автомобілів Land Rover Range Rover Sport, випущених з 2018 по 2022 роки. Відгук стосується позашляховиків Range Rover Sport, які оснащені системою камер кругового огляду.

Як повідомляє британський автовиробник, камери заднього виду, поставлені компанією Continental Teves AG&Co. OHG з Франкфурта можуть вийти з ладу через попадання води. Про проблему стало відомо в грудні 2022 року, і Комітет з визначення відгуків ухвалив рішення про відкликання в січні 2024 року, що охопив 58 729 екземплярів Range Rover та Range Rover Sport 2018-2022 років випуску.

Після перевірки результатів кампанії, Jaguar Land Rover North America виявила, що ряд автомобілів Range Rover Sport були неправильно відремонтовані. Технічні фахівці дилерських центрів дотримувалися інструкцій для Range Rover замість Range Rover Sport. У зв’язку з цим виробник відкликав усі автомобілі Range Rover Sport, які потрапили під перший відгук.

Дилери повинні демонтувати та оглянути камеру. Якщо вона справна, буде встановлено нове ущільнення. У разі виявлення попадання води або несправності, буде встановлено нову камеру заднього виду та нове ущільнення корпусу камери. Технічні фахівці також повинні провести 10-хвилинний цикл калібрування, щоб переконатися у правильній роботі системи.

Відкликані 22 268 автомобіля були виготовлені на заводі JLR у Соліхаллі, Великобританія, у період з 26 травня 2017 року по 28 квітня 2022 року. За даними Jaguar Land Rover North America, автовиробник отримав 95 повідомлень про цю проблему в США в період з 30 січня 2018 по 16 травня 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!