Hyundai показала свої електрокари у новому світлі

Час читання: < 1 хв.
0
Hyundai показала свої електрокари у новому світлі

Hyundai запустила динамічну рекламну кампанію для просування своєї лінійки електромобілів. Мета кампанії – привернути увагу споживачів та стимулювати перехід на електротранспорт. У кампанії представлені моделі IONIQ 5, IONIQ 5 N, IONIQ 6 та Kona Electric з яскравими візуальними ефектами, що відрізняються від попередніх рекламних роликів Hyundai .

Ключовими елементами кампанії стали 60-секундний та два 30-секундні рекламні ролики, що дебютували в середині травня. Ці ролики будуть транслюватися влітку під час великих подій, таких як Олімпіада , ігри MLB та плей-офф NBA . Додатково, короткі 15- та 30-секундні ролики будуть розглядати поширені питання про електромобілі, такі як можливості заряджання та запас ходу.

Компанія також включає співпрацю з контент-кріейторами, серію «найкращі друзі» за участю різних моделей Hyundai та музичне відео з артистом Лерою Санчесом, давнім амбасадором Hyundai . Також Hyundai розширює свою присутність у соціальних мережах.

Інтегрована кампанія охоплює різні платформи, включаючи платну рекламу в соціальних мережах, радіорекламу, дисплеї в точках продажу та контент, що висвітлює участь Hyundai у гонці Pikes Peak з IONIQ 5 N . Також буде представлено порівняння з конкурентами та оновлення на сайті hyundaiusa.com . Компанія активно використовуватиме соціальні мережі Hyundai , щоб забезпечити широку видимість.

Ця амбітна маркетингова ініціатива наголошує на прагненні Hyundai демонструвати переваги своєї лінійки електромобілів і спонукати більше споживачів до переходу на електричний транспорт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!