Пройшов дебют ультрарозкішного кросовера Mercedes-Maybach EQS First Class 680

Час читання: 2 хв.
0

Mercedes-Maybach EQS First Class 680 SUV, як його називає виробник, оцінюється в £200 860 ( 11 млн гривень), що на £71 390 дорожче за стандартний EQS. Автомобіль використовує ту ж батарею на 107 кВт·год і платформу EVA2 , як і базова модель, забезпечуючи максимальний запас ходу в 600 км – на 65 км менше, ніж у EQS . Система заряджання потужністю 200 кВт дозволяє зарядити акумулятор від 10 до 80% лише за 31 хвилину.

Однак Maybach EQS відрізняється від EQS не лише технічними характеристиками, а й дизайном. Подібно до концепту Maybach EQS , нова модель виділяється великою кількістю хромованих елементів, включаючи нові логотипи Maybach на краях переднього бампера, вертикальні ламелі на декоративних решітках радіатора, ексклюзивні 21-дюймові або 22-дюймові колеса та перероблений дизайн заднього бампера.

У стандартну комплектацію входять панорамний дах, педалі з нержавіючої сталі із символікою Maybach , холодильник із келихами для шампанського, складні столики для задніх пасажирів та спеціальні сидіння Maybach . Покращена звукоізоляція досягається завдяки переробленим швам на вікнах та даху, а для зниження шуму та вібрації можна вимкнути задній двигун.

Реклама

До інших стандартних функцій відносяться аудіосистема Burmester та комплекс екранів Mercedes Hyperscreen на панелі приладів, включаючи центральний екран діагоналлю 17,7 дюйма та окремі дисплеї для водія та переднього пасажира.

Mercedes-Maybach EQS SUV оснащений двома електромоторами із загальною потужністю 649 к.с. і крутним моментом 950 Нм . Незважаючи на масу понад 3000 кг, автомобіль розганяється від 0 до 100 км/год за 4,4 секунди і досягає максимальної швидкості 210 км/год. Підвіска Airmatic із змінними амортизаторами забезпечує високий комфорт, а система керування задніми колесами з кутом повороту до 10 градусів покращує маневреність.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!