Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

Час читання: 2 хв.
0

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не відмовлятися від таких моделей, а й повертати машини, які вже давно не в строю.

Наприкінці березня цього року в інтернеті з’явилася інформація про плани Nissan відродити її позашляховик XTerra. Дизайнери студії «Digimods Designs» пофантазували із цього приводу, показавши, як міг би виглядати такий автомобіль.

Реклама

Що цікаво, X-Terra сьогодні все ще входить до лінійки Nissan, але продається лише в Китаї (під ім’ям Oting Paladin).

Машина випускається спільним заводом Nissan та Dongfeng в КНР і не має нічого спільного з оригінальним XTerra, виглядає зовсім інакше, має інші розміри, а також власний двигун.

Показаний на рендерах позашляховик відрізняється дизайном, який раніше дістався більшості сучасних моделей Nissan (наприклад, Nissan Kicks).

Машина виглядає набагато більшою, ніж оригінал, і має схожість з ним тільки бічним профілем, тоді як передня і задня частини кузова у неї власні.

Інсайдери, знайомі з планами Nissan, пишуть, що компанія хоче зробити автомобіль «справжнім всюдиходом», а також намагатиметься зберегти його доступність.

Жодних подробиць про його технічну сторону зараз, зрозуміло, немає, але на рендерах машина позначена як Hybrid, що може натякати на появу під її капотом гібридної силової установки.

Якщо проекту дійсно дадуть «зелене світло», то відроджений позашляховик Nissan кине виклик Toyota Land Cruiser.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!