Mercedes готує наймасштабніший тест-драйв в історії

0
79
Mercedes готує наймасштабніший тест-драйв в історії

Влітку цього року компанія Mercedes-Benz Trucks організує наймасштабніший тест-драйв у своїй історії. Два прототипи електричної вантажівки eActros 600 вирушать у подорож більш ніж 20 країнами Європи, подолавши понад 13000 кілометрів кожен із загальною вагою вантажу, що буксирується, в 40 тонн.

Цей грандіозний проект покликаний не лише демонструвати можливості новітньої моделі електричних вантажівок від Mercedes-Benz , але й зібрати необхідні дані про споживання енергії на різноманітних маршрутах із різними кліматичними умовами та топографією. Отримані знання будуть передані зацікавленим клієнтам, демонструючи реальні можливості та переваги використання електровантажівок у міжнародних перевезеннях.

Запланований маршрут, названий «eActros 600 European Testing Tour 2024» , розпочнеться 11 червня у Франкфурті-на-Майні та супроводжуватиметься низкою комунікаційних активностей. Незважаючи на офіційний старт, попередні етапи туру стартують уже 10 червня на підприємствах Mercedes-Benz Trucks у Верте ам Рейні та у штаб-квартирі Daimler Truck AG у Лайнфельден-Ехтердінгені.

Mercedes eActros 600 обладнаний батареєю високої ємності понад 600 кіловат-годин та новою, особливо ефективною електричною тяговою віссю, розробленою всередині компанії, що дозволяє йому проїжджати до 500 кілометрів без дозарядки. Ці характеристики ставлять перед eActros 600 амбітні завдання, підтверджуючи його здатність стати надійним засобом для транснаціональних перевезень електричною тягою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!