Lamborghini Revuelto отримає тюнінговий обвіс за ціною суперкара Huracan (фото)

0
93
Lamborghini Revuelto отримає тюнінговий обвіс за ціною суперкара Huracan (фото)

Супергібрид Lamborghini Revuelto отримає обважування від DMC за ціною суперкара Huracan. Навесні 2023 року компанія Lamborghini представила наступника суперкара Aventador – новим флагманом італійської марки став перший у її історії серійний гібрид Revuelto. Автомобіль з двигуном V12 і одразу трьома електромоторами навряд чи потребує технічних доробок, але над зовнішністю моделі працюють уже кілька компаній. Одна з них, наприклад, німецьке ательє DMC, яке показало вже другий варіант обважування для італійського супергібрида.

Тюнінгове ательє DMC з Дюссельдорфа підготувало для моделі комплект аеродинамічних елементів Edizione GT, що включає надагресивний передній бампер з розвиненим спліттером, перероблені пороги, капот з додатковими повітроводами, з’єднаний з новим масивним антикрилом центральний «плавник». Всі компоненти обважування виготовлені з вуглецевого волокна і доступні у глянсовій або матовій обробці.

За словами авторів проекту, кожен із комплектів буде пофарбований у свій колір. Крім того, власники зможуть персоналізувати автомобілі за допомогою вигравіруваних логотипів або назв як зовні, так і всередині. Що стосується інтер’єру, DMC згадала «повністю оновлений салон», не вдаючись до подробиць. Передбачено спортивний вихлоп з нержавіючої сталі та новий блок керування двигуном, що збільшує потужність на 90 кінських сил.

Тираж Edizione GT буде обмежений всього десятьма екземплярами і коштуватиме як мінімум 288 888 доларів, що можна порівняти з ціною справжнього Lamborghini Huracan на вторинному ринку. У DMC заявили, що існуючі клієнти матимуть пріоритет у процесі замовлення обвісу. Щоб забезпечити глобальну доступність, тюнер запропонує два екземпляри комплекту для Північної Америки, ще два – для Близького Сходу та по одному – для Китаю, Японії, Малайзії, Гонконгу та Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!