Рестайлінговий Kia Sportage показали на нових зображеннях

0
624

Актуальне, п’яте покоління кросовера Kia Sportage було представлено в 2021-му році. Як і попередні генерації цієї моделі, воно виявилося дуже популярним і дозволило зберегти «Спортейджу» статус світового бестселера. З моменту дебюту машини минуло вже три роки, а це означає, що настала черга оновлювати автомобіль.

Незалежні дизайнери з YouTube-каналу Halo Oto опублікували серію рендерів, що показують потенційний дизайн нового Sportage. Зображення готувалися з огляду на тизерні зображення машини та зовнішність тестових прототипів таких кросоверів, що раз у раз попадають в об’єктиви фотошпигунів.

На думку авторів рендерів, рестайлінговий Sportage отримає редизайн усієї передньої частини кузова. По-перше, йому дістанеться нова конфігурація оптики, де світлодіодні ДХО будуть виглядати чимось на кшталт «клаптиків».

Зліва – новий Sportage, праворуч – поточний

Крім них у популярного «паркетника» з’явиться інша решітка радіатора, яка змінить внутрішній малюнок, і модернізований бампер.

Як зміниться машина ззаду не показали, але, швидше за все, автомобіль як мінімум чекає на доробку його ліхтарів.

Жодних технічних подробиць про неї поки немає, але сьогодні п’яте покоління Kia Sportage продається на світових ринках як з бензиновими атмосферниками і турбомоторами, так і з дизельними агрегатами. Крім того, машину можна купити у вигляді гібрида (як повноцінного, так і м’якого).

Офіційна прем’єра реформованого “Спортейджа” відбудеться протягом 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!