Найпотужніші Tesla отримали нові спортивні крісла (фото)

0
252

Компанія Tesla розповіла про нове обладнання для своїх найпотужніших електромобілів. Це особливо спортивні сидіння: вони увійшли до стандартної комплектації всіх Model S Plaid, випущених з 1 квітня, і будуть доступні для встановлення на вже продані моделі.

Крісла відрізняються інтегрованими підголовниками та збільшеною бічною підтримкою. Вони отримають карбонові накладки та часткове оздоблення алькантарою для покращеного зчеплення.

Tesla обіцяє, що, незважаючи на відверту спортивність, нові сидіння будуть такими ж комфортними, як і попередні. Їх оснастять 12-позиційними електрорегулюваннями, а також підігрівом та вентиляцією.
Стверджується, що крісла розроблені у відповідь запити покупців Model S Plaid. Вони були незадоволені рівнем бічної підтримки штатних сидінь електромобіля, електромотори яких розвивають 1020 к.с. Model S Plaid здатна прискоритись до 100 км/год приблизно за 2 секунди та проїхати чверть милі за 9,23 секунди.

Чи оснащуватиметься аналогічними сидіннями позашляховик Model X з тією ж силовою установкою, поки не уточнюється. Ще не названа й вартість заміни крісел на тих Model S Plaid, що вже придбано, хоча компанія і підтвердила швидку появу такої можливості. Нова тримоторна Model S коштує у США від 89 990 доларів.

У молодшої Tesla Model 3 найпотужнішої модифікації поки що немає – вона лише готується до дебюту. За попередніми даними, така Model 3 зможе розганятись до 100 км/год за 3 секунди та проїжджати без підзарядження приблизно 530 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!