Новий Nissan Silvia з’явиться у 2028 році: як він виглядатиме

0
114

Компанія Nissan продовжує мріяти про ідею випуску доступного спортивного автомобіля. І розглядає як таку машину відроджену серію Silvia/200SX/240SX, щоб нав’язати конкуренцію Honda Prelude і Toyota GT86, що ще не з’явилася. Новинка розташується на сходинку нижче за модель Z Coupe і культового GT-R. Як може виглядати такий автомобіль продемонстрував журнал CarsCoops.

На опублікованому рендері Nissan Silvia показаний у вигляді ультрасучасного купе з натяками на концепт-кар Nissan Idx Concept зразка 2013 року.

Машині дісталася втоплена світлодіодна панель спереду, що обрамляє край капота, приховані в кузові дверні ручки, незвичайні колісні диски, а також вузькі задні ліхтарі, що заповзають на крила, і компактний спойлер.

Silvia мала і продовжує користуватися диким попитом завдяки своєму 2-літровому 4-циліндровому турбомотору SR20DET, але сучасної моделі, зрозуміло, він не дістанеться. Машину збираються зробити повністю електричною.

Передбачається, що новинка отримає задній привід і відразу два електродвигуни потужністю 225 кВт або 302 кінські сили в базовій специфікації, тоді як її варіант Nismo буде здатний видавати 290 кВт або 389 кінських сил відповідно.

Машина практично напевно буде оснащена твердотільною батареєю, яка забезпечить машині високий запас ходу та супер-швидку зарядку.

Прем’єра нового Nissan Silvia має відбутися у 2028 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!