Наймолодший кросовер Volkswagen чекає на нове оновлення

0
157

Найкомпактніший SUV у гамі німецького автовиробника VW була представлена ​​шість років тому. Машина мала непоганий попит і в 2023-му році була оновлена ​​в Європі. А тепер настала черга її рестайлінгу на іншому великому ринку – в Латинській Америці.

Напередодні в Бразилії були помічені прототипи модернізованого VW T-Cross, судячи з фотографій яких такі автомобілі чекають на точкові зміни, зверстані за лекалами їхнього європейського побратима.

Левова частка камуфляжу прикриває від цікавих поглядів фотошпигунів передню і задню частини кросовера, але навіть з урахуванням маскування можна помітити, що машині дістанеться решітка радіатора, фари, а також задні ліхтарі, близькі за дизайном до «старосвітського» аналога.

Втім, як мінімум одна різниця між «паркетниками» все ж таки буде. У латиноамериканського рестайлінгового T-Cross, схоже, немає світлодіодної стрічки, що проходить крізь «гриль».

Крім того, машина отримає нову передню панель у салоні, тоді як у європейському Т-Крос вона майже не змінилася.

А ось технічно кросовер, швидше за все, залишиться тим самим. У Європі йому покладено літрові мотори на 115 і 95 кінських сил, а також півторалітровий агрегат на 150 сил. Трансмісії – МКПП чи «робот» із двома зчепленнями. Привід – виключно передній.

У продаж у Латинській Америці новий VW T-Cross має надійти вже цього літа.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!