З’явилися перші фото Toyota Land Cruiser 250 після краш-тестів

0
483

Toyota представила довгоочікуване, нове покоління свого позашляховика рамного Land Cruiser Prado наприкінці минулого року. З того часу японці встигли зібрати замовлення на цю модель у Європі (першу партію з 1000 машин розібрали за 30 хвилин). Незважаючи на це, живі продажі Land Cruiser 250 почнуться тільки ближче до літа цього року.

Яким виявиться рівень безпеки нової моделі поки невідомо, але напередодні в Мережу вибігло фото, що підтверджує, що «двохсотп’ятдесятий» вже проходить незалежні краш-тести.

На знімку видно два позашляховики, встановлені на евакуаторі навпроти один одного. Обидва мають характерні ушкодження передніх частин кузова, але їх силові елементи, незважаючи на очевидну силу удару, виглядають як нові.

За яким форматом проходили тести невідомо, але на кузові машин можна помітити логотипи незалежної організації «ANCAP», яка випробовує машини на безпеку для Австралії та Нової Зеландії.

Очевидно, що Land Cruiser 250 отримає хороші оцінки в протоколі краш-тестів, адже у «Тойоті» постаралися не економити на безпеці машини.

До її базового оснащення, яке не вимагає доплати, були включені: автоматичне дальнє світло, адаптивний «круїз», система контролю руху в межах смуги, розпізнавання пішоходів та дорожніх знаків, моніторинг «сліпих» зон, а також технологія оповіщення водія про потенційну можливість перехресного зіткнення.

«Живі» продажі машин почнуться в залежності від ринку через кілька місяців. Ціни на Land Cruiser 250 починаються приблизно від 56 тисяч доларів (понад 5 мільйонів рублів за нинішнім курсом).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!