Фахівці назвали найнадійніші автомобілі Renault

0
556

Крім Renault Logan і Renault Duster, які регулярно входять до числа надійних автомобілів, у французької марки є й інші машини, покупку яких також можна розглянути. Що це за моделі, розповів наш експерт.

До одним з найнадійніших моделей Renault крім Logan та Duster експерт відносить Kaptur та Fluence. Renault Kaptur має дорожній просвіт 205 мм, що робить його практичним вибором для російських доріг. Крім того, всі його основні вузли і агрегати моделі витримують великий кілометраж без ремонту, так, варіатор Jatco JF015E без проблем здатний пройти і 200 000 кілометрів.

Як один з головних недоліків моделі власники Renault Kaptur називають велику витрату палива. Він складає понад 10 літрів у міському режимі.

Що ж стосується Renault Fluence, то він відрізняється багатим оснащенням, що включає систему безключового доступу, шість подушок безпеки і навіть таймер вимикання живлення всіх електроприладів при вимкненому двигуні, щоб виключити розрядку акумулятора через людський фактор. Також народне кохання автомобілю забезпечили просторий салон, багажник об’ємом 530 літрів та витривала та енергоємна підвіска.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!