Kia випустить нове 4-дверне купе: перші зображення седана K4

0
44

Незважаючи на повальний інтерес до кросоверів Kia, як і раніше, не відмовляється від седанів і навіть час від часу розширює список машин цього сегмента. Черговою новинкою в цій категорії має стати автомобіль, який буде більшим за модель K3, але компактнішим за 4-дверку K5.

Для машини вже обрано назву – їй дістанеться ім’я K4. Який вигляд вона матиме показали на неофіційних зображеннях журналісти корейської преси.

Рендерами Kia K4 поділилося видання “The Korean Car Blog”. На них показано чотиридверне купе з ефектними бумерангоподібними фарами, об’єднаними між собою вузькою радіаторною решіткою. У сукупності ці деталі утворюють малюнок у вигляді літери “А”, яка має натякати на далекоглядну філософію дизайну Kia.

Розташування ніші номерного знака в нижній частині бампера ще більше підкреслює спортивність седана, який доповнюють похила лінія даху та елегантні боковини, а також приховані в задніх стійках дверні ручки.

Очікується, що новий K4 помітно додасть у розмірах порівняно з попередником і отримає збільшений простір для пасажирів на задньому ряду.

В основу седана ляже колишня платформа, на якій була побудована Hyundai Elantra, а під капотом 4-дверки буде захована актуальна лінійка двигунів, включно з 1,6-літровим турбомотором GDI і 2-літровим “атмосферником”.

Прем’єра нового Kia K4 відбудеться в першій половині 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!