В інтернет випадково вибігли фото нового Mitsubishi Pajero Sport

0
28

Компанія Mitsubishi розпочала продаж середньорозмірного позашляховика Pajero Sport у далекому 1996 році. Але якщо в першій генерації машина була побудована на платформі оригінального Паджеро, то в другій переїхала на архітектуру пікапа L200.

Останній рестайлінг автомобіля датований 2019 роком. І начебто, настав час для планової зміни поколінь, але, схоже, японці готують чергове оновлення цієї моделі.

Напередодні в Мережу втекли фотографії модернізованого Mitsubishi Pajero Sport, прем’єра якого має відбутися найближчим часом у Таїланді. Машини помітили під час їхнього перегону на студію, де мала проходити рекламна зйомка.

З найбільш помітних оновлень, які можна виділити за фотографіями, можна відзначити невеликий редизайн передньої частини кузова, де рестайлінговому Pajero Sport дістанеться нова решітка радіатора, бампер і фари.

Швидше за все частина змін торкнеться корму автомобіля та її салону, але знімків цих деталей поки немає.

Жодних суттєвих технічних змін у новому Pajero Sport можна не чекати. Машина продовжить використати актуальну лінійку двигунів. Наприклад, у Таїланді позашляховик продається з 2,4-літровим турбомотором, що видає 181 кінську силу. Пару йому становить 8-швидкісна автоматична коробка.

У деяких інших країнах машина пропонується із 3-літровим 209-сильним «атмосферником» або 2,5-літровим 136-сильним турбодизелем. У всіх версіях машина оснащується повнопривідною трансмісією Super Select II.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!