Найбільший кросовер Porsche з’явиться вже незабаром

0
130

Коли Porsche Cayenne вперше дебютував у лінійці штутгартського автовиробника (2002 року), він викликав серйозний ажіотаж серед шанувальників бренду. Через більш ніж 20 років перший кросовер німецької компанії, як і раніше, користується високим попитом, приносячи пристойні гроші в скарбничку автовиробника.

Очевидно, що авантюра вдалася, і, схоже, Porsche, вирішила знову поринути у незвідані води. Цього разу компанія готує кросовер, який розташується на сегмент вище, ніж Cayenne, ставши найбільшим у SUV-гамі німецького автовиробника. Крім того, він використовуватиме найсучасніші технології.

Йдеться про повністю електричну модель, яка буде побудована на платформі SSP Sport, розробленій інженерами марки. Випуск машини хочуть налагодити на підприємстві у Лейпцигу.

Porsche обіцяють, що новий 7-місний кросовер зможе похвалитися високою продуктивністю, широким списком функцій автоматизованого водіння, а також абсолютно сучасним інтер’єром, який оцінять покупці як в США, так і в Китаї.

Жодних інших офіційних подробиць про проект поки немає, але існують інсайдерські витоку. Так, наприклад, ходять чутки, що новий автомобіль не буде схожий на жодний Porsche, а також отримає плоску задню частину кузова.

Терміни появи такого кросовера поки не розкриваються, але європейська преса впевнена, що автомобіль дебютує у найближчі кілька років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!