Названо автомобіль, до якого власники Toyota лояльніші, ніж до RAV4 і Camry

0
453

Деякі люди вважають за краще купувати автомобілі одного і того ж бренду протягом десятиліть, виявляючи до них надзвичайно високу лояльність.

Продукція Toyota в цьому списку завжди перебувала серед лідерів. Але яка з її моделей має найвірніших власників? Toyota RAV4? Чи може Toyota Camry? Виявилося, що таким автомобілем є гібрид Toyota Prius.

За даними аналітиків “CarMax”, бренд Toyota є автовиробником із найлояльнішими клієнтами. Але замість того, щоб бути в захваті від новітніх моделей на кшталт RAV4, Camry чи навіть Land Cruiser, найвідданіші шанувальники їздять на “Пріусах”.

Згідно з інформацією, зібраною в дилерських центрах та системі Trade-in, більшість покупців Toyota Prius під час вибору нової автівки вважають за краще обмінювати свій гібрид на ту ж саму модель (так відбувається у 38,1%), що є найкращим показником серед усіх моделей “Тойоти”.

Нагадаємо, Toyota Prius з’явився 1997 року. Відтоді піонер у класі гібридних автомобілів доріс до п’ятого покоління, представленого 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!