Mercedes-Benz показав перший тизер нового G-Class

0
240

У 2024 році на легендарний всюдихід Mercedes-Benz G-Class чекає революція – модель, яка з 1979 року змінила по суті лише одне покоління у 2018 році, стане електричною. Німецький автовиробник готує Mercedes-Benz EQG, який стане першим заводським електричним варіантом “Гелендвагена”. Марка активно підігрівала інтерес до прийдешньої прем’єри циклом тизерів, але поряд з електромобілем раптово анонсувала оновлення і звичайного G-Class із ДВЗ.

“Очікування майже закінчилося. Приготуйтеся познайомитися з одним із нових представників сімейства G-Class: абсолютно новим G 500”, – оголосив німецький автовиробник у своїх соціальних мережах, опублікувавши тизер рестайлінгового позашляховика.

Жодної інформації про новинку немає – судячи з тизеру, візуальні зміни зведуться до традиційних для рестайлінгу нових бамперів, переоформленої світлотехніки та, звісно ж, нової решітки радіатора, яка і показана на анонсі. Замість трьох “порожнистих” горизонтальних ламелей з’являться чотири цільні планки решітки радіатора. Про інші деталі даних поки немає.

Поточний Mercedes-Benz G-Class у версії G 500 оснащується 421-сильним 4,0-літровим бензиновим турбомотором V8 у поєднанні з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Про технічні характеристики новинки поки що не повідомляють, а прем’єра позашляховика відбудеться вже у вівторок 26 березня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!