Французи помилково розкрили дизайн інтер’єру відродженого Renault 4

0
531

На початку цього тижня компанія Renault представила новий електромобіль, який отримав назву 5 E-Tech. У рамках прем’єри французи розкрили інформацію та показали різні комплектації цього міського автомобіля, але пропустили одну деталь, якої у презентації не мало бути від слова зовсім.

Видання L’argus уважно придивилося до фотографій інтер’єру нового Renault E-Tech, виявивши на них невідповідність. Виявилося, що на знімках салону електромобіля форма задніх дверей, а також подвійне скління ззаду, розділене невеликою стійкою, не має жодного відношення до нового R5 E-Tech.

Однак такі деталі чітко видно на концепт-карі 4Ever, що представлений на Паризькому автосалоні 2022 року. Саме цей шоу-кар є провісником серійного Renault 4.

Нагадаємо, відроджений R4 буде побудований на платформі AmpR Small, яка лягла в основу представленого нещодавно R5 E-Tech.

Разом з нею машина успадкує у свого родича акумулятори, двигуни та передню панель із двома 10-дюймовими екранами у топовій комплектації (в базі вони будуть 7-дюймовими).

Ідентичними в машинах повинні виявитися навіть сидіння, що мають яскраво виражену бічну підтримку.

Офіційна прем’єра Renault 4 відбудеться на автосалоні в Парижі в 2024 році, а продаж машини почнеться навесні 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!