Renault випустить 5 нових моделей для бідних країн

0
383
Renault випустить 5 нових моделей для ринків

Компанія Renault активно інвестує в модельний ряд, представлений на ринках, що розвиваються. Наприклад, лише в Індію французький автогігант має намір вкласти близько 3 мільярдів євро. Ці гроші підуть на збільшення рівня локалізації та виведення у продаж нових моделей.

У найближчі 3 роки компанія планує запустити продаж відразу п’яти новинок. Перші з них – це нові покоління найпопулярніших в азіатських країнах кросовера Renault Kiger та кросвена Triber. Автомобілі обіцяють представити у 2025-2026 роках та спроектувати на тій же платформі, що й раніше – CMF-B.

Обидві новинки повинні отримати значною мірою перероблений дизайн, але зберегти колишню моторну лінійку, що включає літрові 3-циліндрові атмосферні і турбовані двигуни.

Слідом за ними піде нове покоління кросовера Duster, яке вже успішно представлене у Європі під брендом Dacia, але в Азії пропонуватиметься під головною маркою Renault. А до 2026 року настане 7-місна версія цього «паркетника», яка, за чутками, отримає назву Bigster.

Замикає п’ятірку головних новинок «Рено», призначених для ринків, який розвивається, якийсь електричний хетчбек, виробництво якого обіцяють налагодити ближче до кінця 2026 року. Машину збираються спроектувати на модернізованій платформі CMF-A, яка дозволить їй кинути виклик Citroen eC3.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!