BMW готує до дебюту новий електричний позашляховик

0
120

Незабаром BMW представить своє останнє творіння, Vision Neue Klasse X, даючи попередній огляд свого майбутнього електричного позашляховика. Після запуску седана, який став новою віхою в індустрії електромобілів, компанія готується представити версію позашляховика в рамках цієї інноваційної лінійки.

Назва Vision Neue Krasse X натякає на майбутній електричний позашляховик, що не дивно, враховуючи, що BMW відкрила нову еру Neue Krasse двома основними моделями – седаном і кросовером. Якщо Vision Neue Kläse дозволив зазирнути в майбутнє седанів, то Vision Neue Kläse X обіцяє стати прологом до електричних позашляховиків.

Попередній тизер, що демонструє частину салону, провіщає більш продуктивний і мінімалістичний підхід до дизайну інтер’єру. На попередніх фотографіях видно назву моделі на екрані інформаційно-розважальної системи, що свідчить про зміни у порівнянні з попереднім Vision Neue Klassé.

BMW, ймовірно, розкриє подальші технічні деталі про Neue Klassé на презентації Vision Neue Klassé X, яка відбудеться 21 березня. Очікується, що нова модель буде повністю присвячена електроприводу, завдяки базі, розробленій спеціально для електромобілів. Компанія обіцяє 30% збільшення запасу ходу в порівнянні з нинішньою моделлю і аналогічне збільшення швидкості зарядки.

Використовуючи в якості прикладу запас ходу BMW iX3, Neue Classe X матиме запас ходу до 600 км на одному заряді. Це буде досягнуто не тільки завдяки більшій батареї, але й завдяки збільшенню енергоефективності на 25%.

Цей крок BMW підкреслює прихильність бренду до інновацій у сфері електромобілів і його прагнення вивести на ринок більш екологічно чисті і технологічно просунуті транспортні засоби, які є кращими у своєму класі і конкурентоспроможними.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!