Названо автомобілі, які радять до покупки у 2024 році

0
60

У покупців по всьому світу є широкий вибір нових автомобілів у 2024 році, але які з них вважаються найкращими? Відповісти на це пересічне питання взялися фахівці найбільшої аналітичної агенції у світі « Consumer Reports ».

Співробітники цього видання обрали найкращі моделі у різних цінових категоріях та класах на основі проведених тестів. Найпоширенішими автомобілями в ТОП-і стали машини Subaru та Toyota.

У категорії субкомпактних кросоверів автомобілем, який коштує покупки у 2024 році, виявився Subaru Crosstrek. Найкращим гібридом був названий Toyota Prius , а в класі компакт-кросоверів перемога дісталася Subaru Forester.

У номінації «Малолітражний автомобіль» була першою Mazda3 , тоді як найкращим вибором у 2024 році в класі середньорозмірних седанів стала гібридна Toyota Camry .

Найкращим пікапом назвали Ford Maverick і Maverick Hybrid , а ідеальним вибором у категорії середньорозмірних SUV виявився Toyota Highlander.

Замкнули рейтинг «Кращий розкішний кросовер 2024 року» в особі BMW X5 та BMW X5 Hybrid, а також переможець у номінації «Електромобіль» Tesla Model Y.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!