У мережі опублікували перші знімки Suzuki Jimny 2019 з позашляховим обвісом

0
322

Тиждень тому було розсекречено нове покоління Suzuki Jimny, яке отримало більш різкі обриси. Тепер в мережі з’явилися перші знімки моделі 2019 року .

Позашляховик Suzuki Jimny 2019 отримав великі розширювачі арок коліс, металевий передній бампер, захист решітки радіатора, лебідку і накладки на двері і крила з пластику.

Фахівці також встановили на Suzuki Jimny посилений багажник на дах з люстрою з чотирьох прожекторів, шноркель і великі колеса. Нове покоління зберегло позашляхові характеристики. Зокрема розробники залишили рамну конструкцію, нерозрізні мости і знижувальну передачу.

В салон Suzuki Jimny 2019 року встановили нову передню панель, перероблену приладову панель, а також великий сенсорний екран комплексу мультимедіа. Під капотом позашляховика встановлений атмосферник об’ємом 1.5 літра і турбодвигун об’ємом 0.6 літра з віддачею в 64 л. с. У парі запропонована МКПП на п’ять швидкостей і АКПП на чотири.

 

У списку оснащення нового покоління числиться шість подушок безпеки, клімат-контроль, бесьключевой запуск двигуна, круїз-контроль, литі диски на 16 дюймів і світлодіодні фари.

джерело: versiya.info

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!