Названі найкращі автомобілі Tesla за всю історію

0
51

Автомобілі Tesla пройшли довгий шлях від одних із найненависніших машин на планеті до найбажаніших. Редакція іспанського видання «Periodismodelmotor» склала список із п’яти моделей цієї американської компанії, які є найкращими.

Tesla Roadster

Автомобіль, що став іконою, адже саме він заклав основи для того, що зараз є компанія Ілона Маска.

Поява Roadster датується початком минулого десятиліття і ознаменована ціною майже 100 тисяч євро. Його силова установка мала потужність близько 300 кінських сил і дозволяла машині розганятися з місця до 100 км/год всього за 3,9 секунди. Але був і суттєвий мінус – запас ходу лише 300 кілометрів.

Tesla Model S

Ймовірно, найвідоміший і найпопулярніший автомобіль американського автогіганта. Седан популяризував бренд ще в 2013 році і по-справжньому привернув увагу версією P85D, яка стала кращою Tesla в історії майже 10 років тому (за версією Consumer Reports).

Дальність ходу 4-дверей перевищувала 500 кілометрів, а на розгін з місця до 100 км/год йшло всього 4,4-секунди.

Tesla Model 3

Машина, яка, на думку багатьох, вивела Tesla на широку аудиторію. А ще цей седан став справжнім еталоном у сегменті щодо недорогих електрокарів та привернув увагу покупців своїми вражаючими динамічними характеристиками.

Tesla Cybertruck

Пікап із повністю електричною трансмісією, який важить понад 3 тонни! Тим не менш, це не заважає йому бути дуже швидким завдяки потужності близько 845 л.

Автомобіль виглядає, ніби був зроблений для зйомок чергового фільму в жанрі кіберпанк і має значні розміри з довжиною близько 5,7 метрів і висотою понад 2,2 метри.

Tesla Roadster

Замикає список модель, з якою у цьому рейтингу все починалось. Але йдеться про зовсім нове покоління, яке тільки готується до прем’єри.

Зовнішній вигляд машини дає уявлення про те, що це буде справжній електричний суперкар. А характеристики, що втекли в Мережу, натякають на швидкість розгону від 0 до 100 км/год за запаморочливі 1,9 секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!