Названо 5 найбільш надійних вживаних Volvo

0
4180

Автомобілі шведської марки Volvo протягом кількох десятиліть залишаються зразками з погляду безпеки. Але як справи з їх надійністю? Відповідь на це запитання дали експерти авторитетної німецької організації Dekra , що склали список найбільш безпроблемних б/в Volvo.

Volvo S60

Один із найвидатніших автомобілів у лінійці шведського автогіганта, який став прообразом універсальної версії V60.

За роки виробництва машина зарекомендувала себе дуже надійною. Згідно з підрахунками експертів, протягом перших 100 тисяч кілометрів ймовірність, що на неї чекає серйозна поломка, становить нікчемні 3,8% при 11,3% у середньому в класі.

Volvo XC60

Не менш знаменитий кросовер, який вважається чи не найбезпечнішим у гамі Volvo, є ще й вкрай надійним. Шанси того, що машина вийде з ладу в перші 100 тисяч кілометрів пробігу у випадку з нею становлять лише 3,9%, що у 2,5 рази краще, ніж у середньому у сегменті.

Volvo S80

Цей седан був і залишається дуже зручною моделлю з визначними характеристиками та технологіями для свого часу, які ніяк не позначилися на загальній надійності автомобіля.

Німецькі аналітики заявляють, що ця 4-дверка має всього 6,9% ймовірності вийти з ладу та вимагати капітального ремонту протягом перших 100 тисяч км пробігу. Для порівняння в середньому у класі цей показник дорівнює 8,3%.

Volvo C30

Одна з небагатьох моделей C-сегменту, які Volvo продовжує продавати до сьогодні. І недарма. Шанси на те, що вона зламається у дебютні 100 тисяч кілометрів на одометрі, становлять лише 9,5%, тоді як у середньому у її категорії ця цифра становить 13,2%.

Volvo XC90

Замикає список найнадійніших автомобілів Volvo її бестселер. Стильний сімейний кросовер, в якому може розміститися до семи осіб, серйозно виходить з ладу в перші 100 тисяч км лише в 14% випадків, що не ідеальний показник у класі, але й не найгірший.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!