Найдешевший кросовер Nissan оновиться в середині 2024 року

0
107

Кросовер Magnite з’явився у гамі компанії восени 2020 року. Першим ринком для нього стала Індія, а сама машина виявилася найдешевшим SUV у лінійці автовиробника з ціною близько 500 тисяч рупій або приблизно 250 тисяч гривень.

Минуло 3 роки і “Магніт” готовий до планового оновлення. Причому реформовану машину мають намір продавати вже за межами Індії.


За інформацією порталу “Autoсar”, прем’єра модернізованого “паркетника” відбудеться приблизно в середині 2024 року. Що цікаво, згодом у машини з’явиться ліворульний варіант, який Nissan збирається відправляти в такі країни як Мексика, а також до Африки, Близького Сходу і навіть Латинської Америки.

Офіційних подробиць про те, як зміниться Nissan Magnite з оновленням, поки що немає. Ходять чутки, що автомобіль отримає сучасніший зовнішній вигляд, але збереже колишню платформу.


Нагадаємо, японський кросовер для ринків, що розвиваються, спроектований на архітектурі CMF-A, яку він ділить з кросвеном Renault Triber. Довжина машини становить майже 4 метри, а відстань між її осями дорівнює 2,5-метрам.

Magnite продають в Індії з двома варіантами бензинових моторів на 72 та 100 кінських сил, агрегатованими 5-ступінчастою МКПП або варіатором. Привід завжди може бути виключно переднім.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!