Renault готова достроково оновити новий кросовер на базі Qashqai (ФОТО)

0
708

Дебют нового в європейській лінійці кросовера Renault, який отримав ім’я Austral, датований навесні минулого року. Машина замінила «паркетник» Kadjar, який так і не став успішним, чого не скажеш про його наступника, побудованого на модернізованій платформі Qashqai.

Незважаючи на це, Austral вже готовий до першого в його історії оновлення, причому дострокового. Про те, як він зміниться, розповіли та показали журналісти французьких ЗМІ.

Видання L’argus опублікувало перші рендерні зображення, що демонструють ряд змін у зовнішності цього кросовера C-класу від Renault.


По комп’ютерній візуалізації можна помітити, що автомобіль матиме більш суворий вигляд з меншою кількістю плавних ліній, які замінять на гострі грані.

Дизайнери позбавляться дивних «Г-подібних» фар, замість яких буде реалізована простіша на вигляд, але двоповерхова оптика, а також змінять конструкцію бампера і решітки радіатора.


При цьому бічний профіль кросовера повинен залишитися без змін, а корми, яку на рендері не показали, мають більш прості ліхтарі.

З рестайлінгом з лінійки двигунів Austral може випасти 1,3-літровий двигун HR13 потужністю 160 кінських сил, а 1,2-літровий агрегат HR12 буде доопрацьований для того, щоб видавати 140 кінських сил. Гібридна силова установка, що знаходиться на вершині гами, швидше за все, не зміниться, і видаватиме колишні 200 кінських сил.

Прем’єра оновленого Renault Austral відбудеться ближче до 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!