Електрокросовер Lexus RZ отримає екстремальну версію RZ550e

0
160

Lexus готує розширення сімейства електрокросовера RZ. На це, на думку CarBuzz, вказують патентні заявки на реєстрацію нових індексів, подані компанією в декількох країнах. Серед них, зокрема, позначення RZ550e, яке може отримати найпотужніша та найекстремальніша версія кросовера.

Видання припускає, що на «заряджений» електромобіль перетвориться концепт RZ Sport, представлений на початку року. Крім більш агресивної зовнішності з розвиненим аеродинамічним обвісом він відрізнявся потужнішим мотором на задній осі. Стандартний 109-сильний агрегат замінили двигуном на 204 сили, довівши таким чином сукупну віддачу установки до 408 к.с.

Очікується, що серійна версія такого кросовера отримає індекс RZ500e, також запатентований, а позначення 550e передбачає більшу та ємнішу батарею. За іншою версією, топова модифікація електромобіля стане тримоторною і ще потужнішою.

Компанія також подала заявку на реєстрацію індексу RZ350e. На початку грудня марка Lexus представила базову модифікацію RZ із позначенням 300e, і нова версія може стати її розвитком: як і у випадку з 550e, за рахунок більш ємної роботи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!