Lexus випустить нове розкішне спорткупе: фото

0
50

В останні роки Toyota та Lexus активно працюють над спортивними моделями. Станом на кінець літа 2023 року обидві компанії представили загалом аж чотири такі моделі, але зупинятися на цьому вони не мають наміру.

За інформацією інсайдерів, найближчими роками світ побачить нове розкішне спортивне купе від Lexus, яке поєднає в собі моделі LC і RC. Як може виглядати такий автомобіль, показали незалежні художники з порталу «BestCarWeb».

На рендерах машина отримала спортивну зовнішність, вузькі фари з бумерангоподібними світлодіодними денними ходовими вогнями, незвичайний бампер, а також приховані в кузові дверні ручки, наскрізний блок задніх ліхтарів, повітропроводи в бамперах і роздвоєний вихлоп.

Японські ЗМІ стверджують, що довжина такої машини складе 4,8-метра, ширина дорівнюватиме 1,9-метрам, а колісна база 2,9-метрам. Як основа для автомобіля виступить підвид «тойотівської» платформи під назвою GA-L.

Спорткупе має отримати хороші показники жорсткості кузова на скручування, що прямо позначиться на його керованості.

Подробиць про силові агрегати поки немає, але найбільш можливими для цієї моделі є двигун V6, 3,4-літровий твін-турбо, або гібрид на базі 2,4-літрового турбомотора.

У перспективі у новинки з’явиться повністю електрична версія, але першою у продаж надійде бензинова модифікація, на появу якої очікують у 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!