Головна Авто Названо найнадійніші автомобілі з пробігом за ціною 500 тис гривень

Названо найнадійніші автомобілі з пробігом за ціною 500 тис гривень

0
719

Виділити на покупку авто багато хто може суму не більше одного мільйона рублів. Відповідно до цього було складено рейтинг із восьми найнадійніших моделей. Примітно, що до списку увійшли седани та хетчбеки, випущені близько десяти років тому.

Першим у списку йде Honda Fit/Jazz, який свого часу мав великий попит у росіян. Основний недолік моделі – вона дуже повільно втрачає ціну. З іншого боку, з часом її можна буде вигідно продати. Другий рядок зайнятий Opel Astra J, який, до речі, в Росії продавали не тільки як хетчбек, але і як універсал. Наступним йде Kia Rio, що відрізняється простотою та невибагливістю у догляді, а також гарною керованістю.

Увійшли до списку і такі моделі як Mazda 3 та Hyundai Sonata. За рівнем комфорту обидва автомобілі виглядають набагато привабливіше, як і в плані оснащення. Щоправда, обслуговування трохи дорожче, ніж у вище розглянутих. Варто придивитися до Chevrolet Cruze і Malibu, які не завдадуть особливого клопоту. Закриває рейтинг Nissan Sentra, що відрізняється практичністю та надійністю.

При цьому стало відомо, з якими несправностями не вдасться пройти технічний огляд. За наявності хоча б однієї з них доведеться повторити процедуру перевірки автомобіля, щоб отримати діагностичну карту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.