Nissan показав новий повністю електричний позашляховик, який представлять зовсім скоро

0
516

Компанія Nissan напередодні автосалону в Токіо (зараз він називається Japan Mobility Show) розсекретила новий концепт повністю електричного всюдихода під назвою Hyper Adventure. Передбачається, що ця модель позиціонується як “батарейний” аналог Patrol.

Прототип створений з огляду на максимальну практичність, отримавши задні двері у формі «соколиних крил», полегшуючи доступ до салону, а також автоматичні сходи, що опускаються з-під багажника.


Ще одним зручним прийомом, але вже орієнтованим на бездоріжжя є наявність у Hyper Adventure так званих «кішок». Вони встановлені на колесах і бамперах і дозволяють легко пересуватися по засніжених ділянках доріг.

Цікаве рішення було реалізовано і в салоні машини, де заднє сидіння навчили повертатися на 180 градусів. Таким чином пасажири отримають можливість розташовуватися всередині Hyper Adventure обличчям назад, а внутрішній простір, що залишився, можна буде зайняти лижами або каяками.

Все було б добре, якби не одне але. Існує велика частка ймовірності, що Hyper Adventure так і залишиться концептом і не переродиться на серійний автомобіль.

Втім, повноцінні подробиці про машину, а також її перспективи розкриють наприкінці цього місяця на виставці в столиці Японії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!