Новий електричний кросовер Renault 4: перші зображення

0
1058

Французький автогігант Renault готується розширити свою лінійку електромобілів двома новими моделями, натхненими ретро: ультракомпактним хетчбеком R5 та кросовером 4. Останній обіцяють представити у 2025 році. Як він виглядатиме і чого чекати від його технічного оснащення розповіли журналісти видання «CarsCoops».

Незалежний дизайнер цього американського порталу підготував комп’ютерну візуалізацію відродженого Renault 4. Рендери готувалися з огляду на офіційні тизери та торішній концепт-кар.

У прототипу серійний «Рено 4» у сучасній обгортці запозичить загальний стиль, включаючи чорні радіаторні грати та вертикальні задні ліхтарі, але отримає більш традиційні рішення, включаючи колеса меншого діаметру, звичайні дзеркала, а не дзеркала-камери, прості дверні ручки та більш стримане обвіс .

“Товарний” кросовер повинен зберегти розміри шоу-кара, отримавши довжину в 4,1 метра, а також колісну базу, що розтягнулася на 2,6 метра, що відправить його в сегмент компактних SUV B-класу.

Крім того, Renault 4 стане найменшим “паркетником” компанії, відібравши це звання у Captur.


Машину збудують на новій електричній платформі CMF-BEV, що дозволяє розмістити у салоні до п’яти осіб. Інформації про потужність силової установки, а також ємності тягової батареї для цієї моделі немає, але раніше Renault натякали, що запас ходу цієї моделі може становити до 400 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!