Нова Mazda 6 кине виклик BMW та Audi: перші зображення

0
991

Mazda поступово переводить весь свій модельний ряд на преміальний сегмент ринку, відходячи від амплуа компанії, що випускає бюджетні автомобілі. Спеціально для цього японцями було спроектовано нову платформу, яка вже лягла в основу кросоверів CX-60 і CX-90, а незабаром на ній буде побудовано перший седан – нове покоління Mazda6. Як він може виглядати, показали на перших рендерах.

Зображеннями нової шістки поділився незалежний дизайнер Ендрю Герреро, який працює на філіппінський офіс журналу Top Gear.

На картинках, продемонстрованих у Мережі, машина постала з незначними змінами в дизайні, які є характерними рисами нових кросоверів Mazda, що базуються на преміальному сегменті.

Попереду седан отримав фірмові радіаторні грати з глянсовими стільниками, що перетікають у вузькі фари. З боків бампера розташуються ніші для «протитуманок», на крилах встановлять штучні вентиляційні отвори, а корми похваляються широкими ліхтарями незвичайної форми, масивним бампером і двома великими патрубками вихлопу.

За габаритами нова Mazda6 має бути близька до поточної моделі, довжина якої становить 4,8-метра, ширина – 1,9-метра, а висота – 1,4-метра. Колісна база практично, напевно, буде порівнянна з кросовером CX-60.

Нова задньопривідна платформа дозволить встановити під капот машини силову установку з поздовжнім розташуванням, максимально відсунуту назад для кращого розподілу ваги. Як її має виступити 3,3-літровий «м’який гібрид» на 280 «сил», агрегатований 8-швидкісною автоматичною коробкою передач, і навіть заднім чи повним приводом.

Попереду седана задіють незалежну підвіску на подвійних поперечних важелях, а ззаду встановлять незалежну багатоважіль.

Появу нової Mazda6 очікують у 2025 році. Автомобіль стане прямим конкурентом середньорозмірних седанів BMW та Audi.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!