Aston Martin розкрив подробиці про новий “заряджений” Rapide AMR

0
391

Компанія Aston Martin розширить свою модельну лінійку «зарядженими» версіями з приставкою AMR в назві. Зокрема, марка випустить 4-дверне купе Rapide AMR, яке зможе прискорюватися до 100 км / год за 4,2 с.

Новий Aston Martin Rapide AMR вийде обмеженим до 210 одиниць тиражем. Ціни на модель будуть починатися від 240 000 доларів. Перші покупці отримають свої спорткари в четвертому кварталі цього року.

Спортивне купе отримало під капот V12, яким комплектується і стандартна версія автомобіля. Однак цей мотор форсували з 552 до 580 кінських сил, крутний момент залишився незмінним – 630 Нм.

Представники бренду повідомляють, що заради збільшення потужності інженери Aston Martin замінили в двигуні впускні колектори, а також встановили впускні ролики, дину яких можна регулювати. «Заряджений» Rapide AMR витрачає на розгін до «сотні» 4,2 с, а його максимальна швидкість досягає 330 км / ч.

Седан може похвалитися рядом деталей екстер’єру з вуглеволокна, включаючи спліттер, спойлер, бічні пороги і задній дифузор.

 

 

 

Також фахівці встановили на Rapide AMR адаптивні амортизатори заради поліпшення стійкості і керованості. Модель оснащується карбон-керамічними гальмами з 6-поршневими супортами спереду і 4-поршневими ззаду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!