Новий Volvo XC60 отримав дуже темну версію Black Edition

0
303

Як випливає з назви, XC60 Black Edition доступний виключно у кольорі Onyx Black, доповненому глянсовою чорною решіткою радіатора та чорними написами Volvo, значками та фірмовим логотипом Iron Mark . 21-дюймові легкосплавні диски, неважко здогадатися, а також глянсово-чорні.

Покупці отримують вибір колірної схеми салону, хоча вона обмежена або комбінацією темно-сірої шкіри та текстилю Nappa, або перфорованою та вентильованою оббивкою з темно-сірої шкіри Nappa. XC60 Black Edition також має вугільно-чорну оббивку стелі, незалежно від того, яку тканину сидінь ви оберете.

Однак, Black Edition не є окремою специфікацією для XC60. Це пакет, який поєднується з двома топовими версіями: Plus та Ultimate. Це означає, що на додаток до 9-дюймового сенсорного екрану та 12-дюймового цифрового дисплея водія, які є в кожному XC90, моделі у специфікації Plus отримують систему безключового доступу та запуску двигуна, електропривод задніх дверей без допомоги рук, кермо з підігрівом, що налаштовується навколишнє освітлення та систему очищення повітря. Передні та задні датчики паркування, а також паркувальна камера кругового огляду також входять до стандартної комплектації.

У автомобілях XC60 Ultimate Black Edition з топовою комплектацією додані додаткові зручності, такі як пневматична підвіска з адаптивними амортизаторами, проекційний дисплей, панорамний люк на даху, сидіння переднього пасажира з електроприводом та аудіосистема Bowers & Wilkins потужністю 1.

На відміну від моделей Mercedes AMG Black Series, XC60 Black Edition не має жодної додаткової потужності або спеціальної трансмісії, хоча кожен XC60 оснащений повним приводом. Базові версії оснащені м’яким гібридним бензиновим двигуном B5 потужністю 247 л. Як альтернатива — плагін-гібридні моделі T6 потужністю 345 к.с. та T8 потужністю 449 к.с. можуть проїхати 76 км. на електроенергії.

Журнали замовлень на XC60 Black Edition відкриті, постачання розпочнеться на початку 2024 року. В даний час ціни починаються від 52 285 фунтів стерлінгів (2,5 млн гривень) або 60 055 фунтів стерлінгів (3 млн гривень) за гібридну модель, що підключається, проте з 27 листопада ціни на цю лінійку підвищаться на суму до 1 750 фунтів стерлінгів (100 тис. гривень).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!