Компактвену Peugeot E-Rifter збільшили запас ходу до 320 км

0
54

Компанія Peugeot представила рестайлінгову версію електричного компактвену E-Rifter. Він отримав нову зовнішність та модернізований салон. Силова установка збережена без змін, але запас ходу електромобіля збільшився. У продажу новинка з’явиться найближчими місяцями.

Зовнішність Peugeot E-Rifter осучаснена за рахунок іншого переднього бампера та глухої рельєфної панелі на місці радіатора. Нова головна оптика отримала фірмові ходові вогні у вигляді котячих кігтів. Водночас автомобіль зберіг кросоверний стиль: імідж досягається завдяки імітації захисних панелей, пластикового обвісу та збільшеного дорожнього просвіту.

Компактвен пропонується у двох варіантах довжини – 4,4 та 4,7 метра, обидві версії доступні з п’яти- та семимісним салоном, а ємність багажника досягає 4 тисяч літрів. Офіційно зображення оновленого інтер’єру поки що не оприлюднені, але відомо, що до стандартного оснащення E-Rifter увійшов 10-дюймовий центральний екран замість колишнього 8-дюймового, за доплату поставлять цифрові прилади того самого розміру.

Медіасистема отримала покращене голосове курування, відразу три USB-порти та можливість оновлення «по повітрю», а також опціональну камерою заднього виду з високою роздільною здатністю.

Силова установка в цілому збережена незмінною: це 136-сильний електромотор та 50-кіловат-годинний акумулятор. З таким двигуном Peugeot E-Rifter може прискоритися до 100 км/год за 11,2 секунд при максимальній швидкості 135 км/год – ці показники теж не змінилися. Однак запас ходу зріс на 40 кілометрів — до 320 кілометрів за рахунок оптимізації витрати та рекуперації енергії та появи теплового насосу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!