В Україні продають рідкісний родстер за шалені гроші (Фото)

0
1720

На державному аукціоні можна купити не тільки звичайні авто, а й дорогі престижні моделі. Тепер там з’явився дуже рідкісний в наших краях автомобіль – малосерійний родстер Morgan Aero 8.

Машина відрізняється тим, що при її будівництві застосовують дерево – кузов робиться з ясена. А ось основу шасі становить клеєний алюміній – за сучасними авіаційним технологіям.

Дизайн машини також виконаний в ретро-стилі. Техніка знову-таки сучасна. Під капотом стоїть V-подібна “вісімка” від BMW об’ємом 4,4 і потужністю 338 к.с .. Розгін до сотні займає 4,4 секунди а максималка складає 260 км/год.

Цікавий лот ще й тим, що автомобіль належить родині українського політика і підприємця Давида Жванії. Потрапив на аукціон як застава по кредиту збанкрутілого Діамант-банку (Жванія був його акціонером).

«Стартова ціна автомобіля складає трохи більше 120 тисяч доларів. В Європі такий старий родстер пропонують за 70-80 тисяч євро. Так що, швидше за все авто буде продано тільки з других торгів, після уцінки на 25%», – прокоментував лот експерт Андрій Павлишин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!