Новий кросовер Citroen показали на перших зображеннях

0
282

В Індії, Південно-Східній Азії та Південній Америці Citroen C3 Aircross оновився ще цього літа, але в Європі та Штатах французи під цим ім’ям продають зовсім інший автомобіль, який очікується лише до 2024 року. Як він може виглядати, показали незалежні дизайнери з порталу «CarsCoops».

На рендерних зображеннях C3 Aircross, призначений для розвинених країн, постав у зовсім іншому зовнішньому вигляді, ніж його варіант для країн. Машині дістався дизайн, деякі рішення в якому раніше були випробувані в концепт-кар Oli 2022.


Кросовер отримав нову овальну подвійну шевронну емблему автовиробника, а також простіші світлодіодні фари, пластикове облицювання бампера та ультра-компактні радіаторні грати.

У профіль машина, зважаючи на все, запозичить елементи екстер’єру свого південного родича, обзавівшись простими панелями, що знижують витрати на виробництво.


Довжина «паркетника» з химерним зовнішнім виглядом повинна скласти 4,3-метри, а в його салоні можуть розташуватися ті ж нові елементи інтер’єру, які з’явилися в кросовері, що вже продається на ряді ринків.

Це нова цифрова комбінація приладів, 10-дюймовий екран мультимедійної системи та барвисті акценти на передній панелі.


Про технічну сторону автомобіля поки що достеменно нічого невідомо, але, швидше за все, європейський C3 Aircross перебереться на нову архітектуру CMP і пропонуватиметься як у версіях з м’якими гібридами, так і електромоторами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!