Дебютував новий спортивний концепт Toyota FT-Se

0
219

На виставці Japan Mobility Show у Токіо компанія Toyota представила свій новий проект – концепт FT-Se. Цей спорткар демонструє можливе майбутнє автомобілів компанії, коли вони повністю перейдуть на електротягу. Не було повідомлено жодних технічних характеристик новинки, тому FT-Se є лише дизайнерським проектом.

Зовнішність FT-Se відрізняється від інших електромобілів Toyota , представлених на ринку. Він має унікальний дизайн, який нагадує бензинові спорткари середньомоторного компонування. Якби цей концепт пішов у виробництво, він міг стати спадкоємцем знаменитої моделі MR-2 . Агресивний дизайн з гострими кутами та вертикальними вогнями спереду, а також горизонтальною світлотехнікою ззаду роблять цей електрокар дуже незабутнім.

Салон FT-Se розділений на дві частини масивною консоллю і оббитий оригінальним синім плетінням. Спортивні «ковші» Recaro пропонують комфортабельні сидіння для водія та пасажира. Медіаобладнання включає три компактні дисплеї. Екрани по обидва боки керма мають розмір смартфона, а панель приладів винесена ближче до лобового скла.

Toyota заявляє, що майбутні спорткари стануть адаптивними і «зростатимуть разом із водієм». Швидше за все, це означає, що додаватимуться нові функції з оновленням програмного забезпечення. Крім того, в проектуванні даного концепту використано досвід із гоночного відділення Toyota Gazoo Racing .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!