Експерти перерахували автомобілі, які варто купувати, щоб заощадити на обслуговуванні

0
336

Дерріл Боумен порекомендував три автомобілі, які не розчарували.

Раз на рік люди відвозять свої автомобілі на технічне обслуговування і перевіряють стан усіх деталей. Однак, в залежності від автомобіля та його використання, технічне обслуговування може варіюватися від швидкого і дешевого до тривалого і дорогого.

Експрес поспілкувався з автомобільними експертами, щоб з’ясувати, які марки і моделі краще купувати, щоб уникнути великих рахунків за технічне обслуговування автомобіля.

Деріл Боумен з компанії Cuvva дав нам кілька порад, як вибрати автомобіль, обслуговування якого не вдарить по кишені.

“Надійний Vauxhall Corsa є фаворитом серед тих, хто прагне скоротити витрати. Крім того, Corsa відома своєю безпекою і може використовуватися як сімейний автомобіль”, – говорить експерт.

Але якщо Vauxhall вам не до вподоби, є конкуренти в Японії та Чехії.

“Toyota Aigo не тільки доступна за ціною і проста в обслуговуванні, але й легка в управлінні і вписується в тісний простір. І, як правило, вони мають ті ж самі двигуни, що й інші марки та моделі, що дозволяє легко знайти запчастини в разі виникнення проблем. Skoda Fabia не є стильним автомобілем, але це один з найдоступніших невеликих автомобілів, з корисними функціями, такими як автоматичне екстрене гальмування. Це особливо добре для їзди містом”, – каже Боуман.

Він додав, що важливо пам’ятати, що навіть з, здавалося б, доступними автомобілями, несподівані витрати на технічне обслуговування можуть швидко додатися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!